over attentus

You Are Here: Home → over attentus

Attentus, een team met een visie.Ilse & Luc

Luc en Ilse zijn de enthousiaste zaakvoerders van attentus, een zaak met aandacht voor gezondheid en milieu.

Luc werkt al 25 jaar als zelfstandig ondernemer en heeft hierdoor heel wat ervaring met grote projecten in de industriële HVAC-wereld.

Overtuigd van het feit dat een combinatie van gezonde voeding en voldoende beweging noodzakelijk is om je goed te voelen, verdiepte Luc zich enkele jaren geleden in de informatie over gezonde ecologische bouwmaterialen.

Vanuit deze interesse slaagde hij voor het academiejaar 2013-2014 Postgraduaat Bio-ecologisch Bouwen en Wonen aan het KAHO Sint-Lieven te Gent. In deze opleiding kreeg hij een ruime kijk op de milieuproblematiek, wereldwijd maar ook regionaal. Bovendien vergaarde hij heel wat kennis over dampopen isoleren, wind- en luchtdicht bouwen, ventileren, verwarmen,…

Ilse werkte als administratief bediende en stopte haar loopbaan om zich volledig mee achter de zaak te zetten.

attentus werd opgericht om de mensen uit de regio te helpen bouwen aan een gezond huis waarin het goed vertoeven is.

Benieuwd wat dit alles inhoudt? Bekijk dan de webpagina’s of kom vrijblijvend langs in de showroom/winkel, gelegen Kapelstraat 19 te Puurs.

Altijd welkom!

Heb je bouw- of verbouwplannen? Wil je je interieur in een ander tintje zetten? Of ben je gewoonweg benieuwd waar wij voor staan? Kom gerust eens langs. Op onze contactpagina vind je hiervoor alle info.