Waarom Ventileren?

De lucht in onze woning wordt verontreinigd door de alledaagse woonactiviteiten zoals koken, wassen, douchen, verwarmen en zelfs ademen. Daarboven stoten onze gordijnen, meubels, verf en afwerkingsmateriaal vluchtige organische stoffen uit die nefast zijn voor onze gezondheid. Naast vocht kunnen deze verontreinigingen verscheidene gezondheidsklachten teweegbrengen zoals hoofdpijn, allergieën, benauwdheid, kuchen en slaapstoornissen.

Image Description

Ventileren is dus een absolute noodzaak voor een optimale binnenluchtkwaliteit! Met een correct geplaatst en gedimensioneerd ventilatiesysteem verbeter je gegarandeerd de kwaliteit van je binnenklimaat en bescherm je je gezondheid en die van je kinderen.

  • We verhogen het comfort door voortdurend verse, warme lucht aan te voeren.
  • We zorgen ervoor dat de vuile, vochtige lucht continu afgevoerd wordt.
  • We besparen de energie die bij het klassiek ventileren verloren gaat door die te recupereren met de warmtewisselaar.

Dantherm

Sinds 1958 is Dantherm een toonaangevend fabrikant voor energiezuinige klimaatoplossingen voor klanten wereldwijd. Met meer dan 600 werknemers in bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en China is Dantherm actief in de domeinen ventilatie en luchtbehandeling, ontvochtiging, mobiele verwarming en koeling en koeloplossingen voor de telecomindustrie.

Brochure
Image Description
Image Description

Pichler

Pichler is de eerste fabrikant van grotere luchtgroepen die het passief huis certificaat behaalde en opgenomen werden in de EPB productdatabank. De focus van het bedrijf is gericht op centrale vraaggestuurde ventilatiesystemen voor collectieve woningbouw, kantoren en scholen.

Brochure

Pichler Warmtepomp Combitoestel

Een compactaggregaat of een warmtepompcombitoestel is een totaaloplossing waarbij verschillende technieken worden gecombineerd in één enkel toestel die het voordeel heeft zeer weinig ruimte in te nemen.

Uniek bij dit toestel is dat beide functies terzelfdertijd kunnen werken doordat er twee afzonderlijke warmtepompen ingebouwd zijn. De warmtepomp voor de luchtverwarming is ook nog eens omkeerbaar waardoor in de zomer de inblaaslucht kan worden afgekoeld.

Brochure
Image Description

Vraag nu uw gepersonaliseerde offerte aan.

Contacteer Ons

2017 © Attentus
  • +32 38 89 84 89